Προβολή όλων των 17 αποτελεσμάτων

Φίλτρα
Προβολή 20 40 60

Coil Master V4 Coiling Kit

15,90 11,90
Το αυθεντικό Kit της Coil Master που με την ποιότητα και την ευκολία στη χρήση, κάνει το φτιάξιμο της αντίστασης, παιχνιδάκι, ότι στήσιμο κι αν έχετε στο μυαλό σας!

UD Wire Box

29,90 12,90
Αυτό το... "μαγικό κουτί" θα σας λύσει τα χέρια!!!
-41%
Κλείσιμο

Coiland 3 in 1 Shortfill Cap Removal Tool

4,90 2,90
Το ανοιχτήρι της Coiland 3 σε 1 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τα καπάκια απο τα δοχεία ατμιστικών υγρών 10ml, 60ml και 120ml, με μέγιστη διάμετρο ανοίγματος 23mm-34mm.

Geekvape DIY Tools mini Kit

14,50 9,90
GeekVape DIY Εργαλεία Mini Kit, έρχεται με 5 είδη DIY εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου του σταυροκατσάβιδου, ίσιο κατσαβίδι, εξαγωνικό κατσαβίδι, μυτοτσίμπηδο και πένσα.
Κλείσιμο

Demon Killer DIY Tool Kit

21,90
Ένα DIY Kit από την Demon Killer με τα απαραίτητα εργαλεία για τα στησίματά σας!

Coil Master 314 Clapton Maker

38,00 26,90
Το 314 Clapton Maker από την Coil Master είναι μια επαναστατική συσκευή που αυτοματοποιεί και κάνει πιο ασφαλή την διαδικασία φτιαξίματος Clapton συρμάτων.
Κλείσιμο

VapJoy Cleaning Tool

4,00
Εργαλείο για τον καθαρισμό των coils στους επισκευάσιμους ατμοποιητές.
Κλείσιμο

Coil Master DIY Kit v3

55,00

Η απόλυτη κασετίνα για εσάς που ασχολείστε με την κατασκευή αντιστάσεων και με επισκευάσιμους ατμοποιητές!

Με την ποιότητα της Coil Master.

Κλείσιμο

Vaper Tweezers v8

5,00
Κεραμική τσιμπίδα πολυεργαλείο για να κάνετε micro coils & να ξεβιδώνετε ατμοποιητές. Η επιλογή του χρώματος γίνεται τυχαία.
Κλείσιμο

Tab 521 GeekVape

39,00
To 521 Tab της GeekVape, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εκείνους που φτιάχνουν μόνοι τους αντιστάσεις για τους επισκευάσιμους ατμοποιητές τους.
Κλείσιμο

Demon Killer Cutter Pliers

9,00
Ένας ειδικά σχεδιασμένος κόφτης σύρματος με την ποιότητα της Demon Killer. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, κόβει το σύρμα πάνω στον επισκευάσιμο ατμοποιητή σας με εξαιρετική ακρίβεια.
Κλείσιμο

Coil Master Κεραμική Λαβίδα

10,00
Χρησιμοποιήστε αυτή τη λαβίδα για να φτιάχνετε με ευκολία micro coils. Το πλεονέκτημα του κεραμικού στοιχείου είναι ότι μπορεί να έρχεται σε επαφή με το coil ακόμη και όταν εμείς δίνουμε ρεύμα.
Κλείσιμο

Coil Master Ohm Meter

12,50
Ένας μετρητής ohm και volt από την Coil Master. Μετρήστε με ασφάλεια την αντίσταση των αντιστάσεων των ατμοποιητών σας καθώς και την έξοδο Volts των μπαταριών σας.

CoilMaster Ultrasonic Cleaner

39,90
Έχετε βαρεθεί την διαδικασία καθαρισμού του ατμιστικού σας εξοπλισμού; Θέλετε οι ατμοποιητές σας να μην έχουν πλέον μυρωδιές από προηγούμενα υγρά που δεν φεύγουν με τίποτα; Είστε έτοιμοι για μια νέα εμπειρία ατμίσματος;

ViviSmoke Ultrasonic Cleaner

21,90
Ο Καθαριστής Υπερήχων από την ViviSmoke αποτελεί ιδανική λύση για τον καθαρισμό των ατμοποιητών σας! Μικρό μέγεθος για να τον μεταφέρετε παντού!

Cap Removal Tool Alpha3

5,00
The original and first of its kind. A bottle opener specifically designed to open shortfill bottles and 10ml caps