Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Προβολή 20

Riot Hybrid 10ml – Pure Minted

5,95
To Pure Minted της Riot Squad υπόσχεται ένα γευστικό παραλήρημα μέντας και μενθόλης που συνδυάζονται απόλυτα με τόνους μούρων.

Riot Hybrid 10ml – Fresh Leaf

5,95
To Fresh Leaf της Riot Squad θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι ξέρατε για τις καπνικές γεύσεις προσφέροντας επανάσταση με το άρωμα από φρέσκο φύλλο καπνού που προσφέρει, αφήνοντας τόνους μαύρης σοκολάτας στην επίγευση του.

Riot Hybrid 10ml – Cream Leaf

5,95
To Cream Leaf της Riot Squad υπόσχεται να σας ταξιδέψει με την απαλή κρεμώδη και πλούσια γεύση κρέμας που συνοδεύεται απο τόνους φύλλων καπνού.

Riot Hybrid 10ml – Tropical Fury

5,95
To Tropical Fury της Riot Squad είναι ένα άρωμα γεμάτο από τροπικά φρούτα σε συνδυασμό που προσδίδει τόνους όξινου πορτοκαλιού με δροσερή επίγευση.

Riot Hybrid 10ml – Exotic Fruit Frenzy

5,95
To Exotic Fruit Frenzy της Riot Squad υπόσχεται να σας στροβιλίσει σε μέρη εξωτικά με γεύσεις δροσερών τροπικών φρούτων.

Riot Hybrid 10ml – Sweet Leaf

5,95
To Sweet Leaf της Riot Squad θα σας βυθίσει στην γλυκύτητα μιας απαλής βανίλιας, με στρώσεις διαλεχτού καπνού.

Riot Hybrid 10ml – Loaded Lemon Custard

5,95
To Loaded Lemon Custard της Riot Squad θα σας κάνει δώσει την απόλυτη αίσθηση κρέμας ζαχαροπλαστικής με νότες απο τάρτα λεμονιού

Riot Hybrid 10ml – Sublime

5,95
To Sublime της Riot Squad θα σας δώσει την γεύση του απόλυτου ξινού, καθώς συνδυάζει όξινο λάιμ και λεμόνι, αφήνοντας αυτή την αίσθηση ακόμη και στην επίγευση.

Riot Hybrid 10ml – Pink Grenade

5,95
To Pink Grenade της Riot Squad είναι μια χειροβομβίδα γεμάτης γεύσης λεμονιού και εκρηκτικής λεμονάδας φράουλας.

Riot Hybrid 10ml – Cherry Fizzle

5,95
To Cherry Fizzle της Riot Squad προκαλεί γλυκόξυνες εκρήξεις στον ουρανίσκο σας.

Riot Hybrid 10ml – Bubble Gun

5,95
To Bubble Gun της Riot Squad υπόσχεται να σας γυρίσει πίσω στα παιδικά σας χρόνια, με αυτό το υπέροχο άρωμα από blue bubble gum, που σε συνδυασμό με μια ιδέα μέντας θα σας ταξιδέψει.

Riot Hybrid 10ml – Blue Burst

5,95
To Blue Burst της Riot Squad θα σας κάνει να βυθιστείτε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός με αυτό το υπέροχο άρωμα από blue raspberry slush. Μια έκρηξη μέντας που θα βάλει φωτιά στις αισθήσεις σας.