Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Φίλτρα
Προβολή 20 40 60
Κλείσιμο

RIOT HYBRID PURE MINTED

5,50
To Pure Minted της Riot Squad υπόσχεται ένα γευστικό παραλήρημα μέντας και μενθόλης που συνδυάζονται απόλυτα με τόνους μούρων.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID FRESH LEAF

5,50
To Fresh Leaf της Riot Squad θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι ξέρατε για τις καπνικές γεύσεις προσφέροντας επανάσταση με το άρωμα από φρέσκο φύλλο καπνού που προσφέρει, αφήνοντας τόνους μαύρης σοκολάτας στην επίγευση του.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID CREAM LEAF

5,50
To Cream Leaf της Riot Squad υπόσχεται να σας ταξιδέψει με την απαλή κρεμώδη και πλούσια γεύση κρέμας που συνοδεύεται απο τόνους φύλλων καπνού.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID TROPICAL FURY

5,50
To Tropical Fury της Riot Squad είναι ένα άρωμα γεμάτο από τροπικά φρούτα σε συνδυασμό που προσδίδει τόνους όξινου πορτοκαλιού με δροσερή επίγευση.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID EXOTIC FRUIT FRENZY

5,50
To Exotic Fruit Frenzy της Riot Squad υπόσχεται να σας στροβιλίσει σε μέρη εξωτικά με γεύσεις δροσερών τροπικών φρούτων.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID SWEET LEAF

5,50
To Sweet Leaf της Riot Squad θα σας βυθίσει στην γλυκύτητα μιας απαλής βανίλιας, με στρώσεις διαλεχτού καπνού.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID LOADED LEMON CUSTARD

5,50
To Loaded Lemon Custard της Riot Squad θα σας κάνει δώσει την απόλυτη αίσθηση κρέμας ζαχαροπλαστικής με νότες απο τάρτα λεμονιού
Κλείσιμο

RIOT HYBRID SUBLIME

5,50
To Sublime της Riot Squad θα σας δώσει την γεύση του απόλυτου ξινού, καθώς συνδυάζει όξινο λάιμ και λεμόνι, αφήνοντας αυτή την αίσθηση ακόμη και στην επίγευση.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID PINK GRENADE

5,50
To Pink Grenade της Riot Squad είναι μια χειροβομβίδα γεμάτης γεύσης λεμονιού και εκρηκτικής λεμονάδας φράουλας.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID CHERRY FIZZLE

5,50
To Cherry Fizzle της Riot Squad προκαλεί γλυκόξυνες εκρήξεις στον ουρανίσκο σας.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID BUBBLE GUN

5,50
To Bubble Gun της Riot Squad υπόσχεται να σας γυρίσει πίσω στα παιδικά σας χρόνια, με αυτό το υπέροχο άρωμα από blue bubble gum, που σε συνδυασμό με μια ιδέα μέντας θα σας ταξιδέψει.
Κλείσιμο

RIOT HYBRID BLUE BURST

5,50
To Blue Burst της Riot Squad θα σας κάνει να βυθιστείτε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός με αυτό το υπέροχο άρωμα από blue raspberry slush. Μια έκρηξη μέντας που θα βάλει φωτιά στις αισθήσεις σας.