Συμπυκνωμένα Αρώματα 10ml

Βλέπετε 1–20 από 22 αποτελέσματα

Προβολή 20

La Tabaccheria – Il Sigaro Italiano 10ml

14,90
Ένα άρωμα Ιταλικού πούρου με ιδιαίτερες μπαρίκ αποχρώσεις, άξιο να ανήκει στη σύλλογή του λάτρη των καπνικών αρωμάτων.

La Tabaccheria – Latakia 10ml

7,90
Ένα καπνιστό με διάφορα είδη ξύλου άρωμα, απο τα δυνατότερα και πιο ειδιαίτερα αρώματα της σειράς, επιλογή του λάτρη καπνού πίπας.

La Tabaccheria – Balkan Mixture 10ml

7,90
Ένα άρωμα που θεωρείται η πεμπτουσία του Οριεντάλ σε συνδυασμό με Λατάκια και τόνους Βιρτζίνια, συμπληρωμένο απο τόνους μπαρίκ.

La Tabaccheria – Black Cavendish 10ml

7,90
Ένα άρωμα που αποτελείται από το εκχύλισμα του πασίγνωστου καπνού Βιρτζίνια, αναμεμειγμένο με Μπάρλεϋ.

La Tabaccheria – English Mixture 10ml

7,90
Ένα εξισορροπημένο άρωμα αποτελούμενο από απόσταγμα Λατάκια, Βιρτζίνια και Οριεντάλ με τόνους μπαρίκ.

La Tabaccheria – American Blend 10ml

7,90
Ένα άρωμα που αποτελείται από το μείγμα των Βιρτζίνια, Μπάρλεϋ και Οριεντάλ αρωμάτων, δημιουργώντας μια τέλεια συμφωνία που ολοκληρώνεται με άρωμα από μπαρίκ.

La Tabaccheria – Virginia 10ml

7,90
Ένα άρωμα που αποτελείται από το εκχύλισμα του πασίγνωστου καπνού Βιρτζίνια, μέρος σχεδόν όλων των χαρμανιών τσιγάρων και πίπας.

La Tabaccheria – Burley 10ml

7,90
Ένα άρωμα που αποτελείται από έναν συνδυασμό αποσταγμάτων καπνών, που χρησιμοποιούνται σε πολλά τσιγάρα και καπνούς πίπας.

La Tabaccheria – Oriental 10ml

7,90
Ένα άρωμα που αποτελείται απο εκχύλισμα εξωτικών μικρών φύλλων καπνού με πολύ χαρακτηριστική δυνατή πικάντικη και γλυκιά γεύση.

La Tabaccheria – Kentucky 10ml

7,90
Το άρωμα αυτό ανήκει στην κατηγορία καψαλισμένου καπνού, πρώτη ύλη για τα πούρα Τοσκάνης, με δυνατή και χαρακτηριστική γεύση.

La Tabaccheria – Re Nero 10ml

11,90
To Ρε Νέρο είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση, μια διάσταση μαύρης σοκολάτας, με βασιλιά τον σκοτεινότερο των βασιλιάδων.

La Tabaccheria – Angeli e Demoni 10ml

11,90
To Αντζελι ε Ντεμόνι είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση εσωκλείει μια θεότητα βανίλιας μπισκότου και έναν δαίμονα καπνού.

La Tabaccheria – Mary’s Pie 10ml

11,90
To Μέρις Πάι είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση είναι μια ιδιαίτερη ζεστή κρεμώδης μηλόπιτα.

La Tabaccheria – Wild West 10ml

11,90
To Γουάϊλντ Γουέστ είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση προσδίδει τα αρώματα της άγριας δύσης μεταξύ νοτών καπνού, μελιού και ουίσκι.

La Tabaccheria – Harmonium 10ml

11,90
To Αρμόνιουμ είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση είναι μια καψαλισμένη συμφωνία φουντουκιών, καρύδας με τόνους μπαρίκ.

La Tabaccheria – Black & Berries 10ml

11,90
Το Μπλάκ & Μπέρις είναι μέρος της χρυσής σειράς της Ιταλικής La Tabaccheria. Σε μια πρόταση, κρύβει το σκοτάδι ανάμεσα σε γλυκιές νότες φρούτων του δάσους.

La Tabaccheria – Basma 10ml

9,90
Η Ελληνική ποικιλία μπασμά είναι ίσως η καλύτερη ποικιλία στο είδος της, καθώς και η ποικιλία που έχει επιλεγεί για το συγκεκριμένο άρωμα.Ένα άρωμα με γεμάτο σώμα, ιδιαίτερο, με γλυκές νότες και πικάντικη πικρή επίγευση.

La Tabaccheria – Kentucky USA 10ml

9,90
Είναι ένα καπνικό εκχύλισμα το οποίο θυμίζει την χαρακτηριστική μυρωδιά μετά από ένα καλό μπάρμπεκιου.

La Tabaccheria – Maryland 10ml

9,90
Είναι ένα καπνικό εκχύλισμα γλυκό και πικάντικο, με γεμάτο σώμα και ελκυστικό άρωμα το οποίο μπορεί να ατμίζεται καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς να κουράζει.

La Tabaccheria – Piloto Cubano 10ml

9,90
Είναι ένα καπνικό εκχύλισμα πούρου απαλό και οικείο το οποίο θα δώσει ευχαρίστηση στους λάτρεις του κουβανέζικου πούρου που ψάχνουν το αυθεντικό του άρωμα.