Βλέπετε 1–20 απο 24 αποτέλεσματα

Προβολή 20 40 60

Dinner Lady Disposable – Banana Ice 20mg 1,5ml

5,99
Παγωμένη μπανάνα...Γλυκές νότες μπανάνας και κρέμας βανίλιας με koolada για μια παγωμένη εκπνοή. Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Fruit Mix 20mg 1,5ml

5,99
Κόκκινα μούρα, σταφύλια, σταφίδες και εσπεριδοειδή για ένα μείγμα φρούτων... Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Smooth Tobacco 20mg 1,5ml

5,99
Μια σχεδόν γλυκιά και ελαφρώς πικρή γεύση καπνού. Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Lemon Sherbets 20mg 1,5ml

5,99
Γλυκιά και έντονη γεύση του sherbet και του koolada για ένα παγωμένο άτμισμα. Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Bubblegum Ice 20mg 1,5ml

5,99
Το Bubblegum Ice συνδυάζει μούρα και τσιχλόφουσκα με koolada για μια παγωμένη εκπνοή. Ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ατμιστές. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα. Προγεμισμένο με 1,5ml υγρό αναπλήρωσης.  

Dinner Lady Disposable – Strawberry Ice 20mg 1,5ml

5,99
Φράουλες και κρέμα βανίλιας με koolada για μια παγωμένη εκπνοή. Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Strawberry Macaroon 20mg 1,5ml

5,99
Βάση αμυγδάλου και macaroon με μια γλυκιά και ζουμερή φράουλα. Η μόνη συσκευή μίας χρήσης που είναι προγεμισμένη με τα premium υγρά της  Dinner Lady. Το Dinner Lady Vape Pen, παρέχει έως και 400 ρουφηξιές- ισοδύναμο του καπνίσματος 20 τσιγάρων. Tο Vape Pen Ιδανικό για χρήση κατά τη μετάβαση από το τσιγάρο στο κάπνισμα.

Dinner Lady Disposable – Lemon Tart 20mg 1,5ml

5,99
Το Lemon Tart είναι ίσως το πιο πολυβραβευμένο υγρό στον κόσμο, που συνδυάζει γλυκές νότες μαρέγκας με κρούστα μπισκότου βουτύρου. Για πολλούς, το κορυφαίο υγρό που δημιουργήθηκε ποτέ... Ισοδύναμο με 20 τσιγάρα. Προγεμισμένο με 1,5ml υγρό αναπλήρωσης.

Moreish Puff Air Bar Disposable – Mango Strawberry 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Γλυκά ζουμερά μάνγκο με ώριμες φράουλες...παραδεισένιος συνδυασμός!

Moreish Puff Air Bar Disposable – Watermelon Candy 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Οι καραμελίτσες δίνουν μια τεράστια αγκαλιά στο γλυκό και ζουμερό καρπούζι!

Moreish Puff Air Bar Disposable – Watermelon Ice 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Δροσιστικό και γλυκό με ώριμες νότες καρπούζι!

Moreish Puff Air Bar Disposable – Grape Ice 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Σβήστε την δίψα σας με αυτό το υπέροχο μείγμα σκούρων σταφυλιών, ο πάγος ακολουθεί...

Moreish Puff Air Bar Disposable – Cool Mint 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Ένα υπέροχο μείγμα από μέντα και πάγο . Η λεπτή και γλυκιά γεύση της  μέντας θα φρεσκάρει τους αεραγωγούς σας και αφήσει τον ουρανίσκο σας δροσερό και ανανεωμένο!

Moreish Puff Air Bar Disposable – Strawberry Watermelon 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Η φράουλα και το καρπούζι φτιάχνουν ένα απόλυτα λαχταριστό ζευγάρι γεύσεων...

Moreish Puff Air Bar Disposable – Pineapple Ice 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Ένας γλυκός , λαχταριστός και χυμώδης ανανάς... παγωμένος!

Moreish Puff Air Bar Disposable – Blueberry Ice 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor!
Νόστιμα blueberries με μια έκρηξη πάγου...

Moreish Puff Air Bar Disposable – Pink Lemonade 2ml

6,50
Moreish Puff Air Bar Disposable από την Αγγλική Cherish Vapor! Γλυκόξινα σμέουρα με δροσιστική λεμονάδα!

Ma Petite Vape Pen 2ml – Strawberry Banana

6,90
Vape Pen by Petite Vape Φράουλα, μπανάνα...Δεν απαιτείται φόρτιση, δεν απαιτείται καμία αναπλήρωση υγρού! Προσφέρει περίπου 600 τζούρες και περιέχει υγρό με περιεκτικότητα σε άλας νικοτίνης 20mg!

Ma Petite Vape Pen 2ml – Menthe

6,90
Vape Pen by Petite Vape Μέντα, πάγος...Δεν απαιτείται φόρτιση, δεν απαιτείται καμία αναπλήρωση υγρού! Προσφέρει περίπου 600 τζούρες και περιέχει υγρό με περιεκτικότητα σε άλας νικοτίνης 20mg!